субота, 2. мај 2015.

Zavođenje žena i bajati lekovi - 1.deo :)





U novoj epizodi o zavođenju RASKRINKAVAMO TRENERE ZAVOĐENJA. To su vam oni likovi što drže seminare o tehnikama zavođenja, koje se zasnivaju na neurolingvističkom programiranju (NLP).
Ilija, koji glumi zavodnika Đan Derika, obukao se po uzoru na svetski poznatog zavodnika Misterija (Mistery) koji zavodi metodom peackoking tj. uočljivo se obuče da privuče pažnju žena. Zato je Ilija metnuo onakav ŠEŠIR, a i inače nosi sličan.
U epizodi smo demonstrirali tehnike koje ovi zavodnici zaista koriste. Iako zvuče kao parodija, ovi ljudi ih koriste STVARNO, te nije bilo potrebno smišljati dodatnu parodiju.
Drugi lik u epizodi je Miladija, devojka koja je završila petnaestogodišnje studije astrofizike, ali, gle čuda, ne radi u struci, nego prodaje BAJATE LEKOVE na buvljaku. Lekove preuzima u bolnici od pacijenata što preminu, ali to u epizodi nećete čuti, jer smo isekli da bi bilo malo i CENZURE.
A onda, kao šlag na tortu, Đan Deriko PRED KAMERAMA demonstrira svoje zavodničke tehnike na Miladiji. To ćete videti sutra kad okačimo! :)


ULOGE:
Miladija - ALEKSANDRA VIROVKIĆ (pevačica benda K.A.F.C.)
Đan Deriko - ILIJA VUJČIĆ (animacija dece Zemlja čuda)
Voditelj - DARKO BOŠNJAK (pesnik)

scenario i režija: NATALIJA Ž. ŽIVKOVIĆ

muzički intermeco - KBLO4 - spot "Nema nazad"

Нема коментара:

Постави коментар