четвртак, 23. јул 2015.

Svuda pođi svojoj kući dođi :)

Eto to je bila i ova sezona emisije DVA KOMADA NEČEGA! Gledaoci su imali prilike da vide razne ljude kako se bakću s glumom, pa kako se ko snašao... A mislimo da su se mnogi snašli odlično! ;)

U ovoj sezoni lepo smo sarađivali sa RTV GALAKSIJA 32, TV KLIK i RTV PLUS, a takođe i povodom novogodišnje epizode sa mrežom vojvođanskih televizija Comnet (RTV CITY, TV RUBIN, TV BEČEJ, TV SREĆE, TV KANAL 25, TV STARA PAZOVA, TV BANAT, TV BAČKA i TV EXPRESS KANAL). Da se zahvalimo na saradnji retrospetivno i beogradskoj TV ART.
U ulozi glumaca našli su se u ovoj sezoni na našu radost (po redu pojavljivanja) : SLOBODAN ALEKSIĆ (dramska trupa Ludum Ludum), ALEKSANDRA VIROVKIĆ (pevačica benda K.A.F.C. i dramska umetnica), VLADIMIR VIROVKIĆ (brat :) ), NEBOJŠA BANAJ (iz bendova Vrane kamene i Ne tamo), ANJA VITALE (fotografkinja), STEFAN MILADINOVIĆ (humoristička grupa Korak nazad), KATARINA RADOVANOVIĆ (streljašica), PREDRAG KOTUR (glumac i voditelj), ALEKSANDAR PEJIČIĆ (iz benda Vrane kamene), JANA ŠESTIĆ (studio Ara), DARKO ĐURIĆ (iz bendova Wordly Savages, Hippnagoga slike i Spring & Youth), ILIJA VUJČIĆ (studio Zemlja čuda), DARKO BOŠNJAK (pesnik), DRAGIĆ CVJETINOVIĆ (pisac i pesnik), VUK VUJAČIĆ (iz benda Gnjile), LJILJANA RISTIĆ (šminkerka i uskoro još nešto), MARKO CVETKOVIĆ (iz bendova Alfa tica i The Šefs), KIZA BLUZA (iz istoimenog benda), VERICA MARKOVIĆ (ekonomistkinja), MILOŠ ILIĆ (iz benda Ž.Z.Rock, i glumac filma "Unutra"), SOFIJA RVOVIĆ (pozorište Doma kulture Prijepolje) i ŽR (iz bendova Tobija i Unchained).
Od spotova vrtnuli smo (od "vrteti" :D ) bendove HORKESTAR, KBLO 4, ERIK & THE WORDLY SAVAGES, KRŠ, ZIMBABVEANSKI ZAVOD ZA ZAŠTITU ZVEROVA i CRVENI KARTON, a čula su se i izvođenja i autorske numere HRISTINE ŠUŠAK, HOLOGRAPHIC HUMAN ELEMENT, GNJILA, BOŽIDARA ĐUKIĆA, RELJE MUŽDALA i STEFANA GROMA MILETIĆA.
(Ako smo nekog zaboravili pri svom ovom nabrajanju, to je slučajno. :D )
Scenario i režija kao i uvek NATALIJA Ž. ŽIVKOVIĆ.
Nadamo se da se dopalo onima koji su gledali, a hvala svima koji su učestvovali. Nadamo se i da smo doprineli bar malo promovisanju domaće mlade alternativne scene, na kojoj ima mnogo talentovanih i vrednih ljudi koji ne mogu da dođu do izražaja u medijima usled zatrpavanja svakakvim budalaštinama.
ŽIVELIIII! :D :D :D :D

Нема коментара:

Постави коментар